15,95
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Cacao nibs bio
Rauwe gebroken cacao bonen passen in een goede levensstijl. Dit krachtige superfood is afkomstig uit Peru. Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, is de cacaoboom Theobroma heilig onder de Maya"s en Azteken. Op zich zelf zijn de cacao bonen een goede "superfood" omdat zij een verscheidenheid van antioxidanten en andere voedingsstoffen bevorderen. Geproduceerd door biologische telers in Peru. Cacao bonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en 3 keer zoveel dan groene thee. Cacao bonen belichamen een rijke bron van mineralen. Met de hand als peulen geoogst, worden de rauwe bonen geselecteerd voor de beste kwaliteit en gefermenteerd ter vermindering van hun eerste bitterheid. Het productieproces behoudt volledig de voedingswaarde van de cacao zonder enige additieven.
Ingrediënten
100% biologische cacao nibs
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaren op een afgesloten, koele en droge plek.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
Rauwe gebroken cacao bonen passen in een goede levensstijl. Dit krachtige superfood is afkomstig uit Peru. Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, is de cacaoboom Theobroma heilig onder de Maya"s en Azteken. Op zich zelf zijn de cacao bonen een goede "superfood" omdat zij een verscheidenheid van antioxidanten en andere voedingsstoffen bevorderen. Geproduceerd door biologische telers in Peru. Cacao bonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en 3 keer zoveel dan groene thee. Cacao bonen belichamen een rijke bron van mineralen. Met de hand als peulen geoogst, worden de rauwe bonen geselecteerd voor de beste kwaliteit en gefermenteerd ter vermindering van hun eerste bitterheid. Het productieproces behoudt volledig de voedingswaarde van de cacao zonder enige additieven.
Ingrediënten
100% biologische cacao nibs
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
Resultaat | Eenheden | |
Energie | 2499/604 | kJ/kCal |
Eiwitten | 13 | g |
Koolhydraten | 18.2 | g |
Waarvan suikers | 1 | g |
Voedingsvezels | 13.4 | g |
Totaal vet | 50.3 | g |
Waarvan verzadigd | 34.2 | g |
Zout | 0.25 | g |
Gebruik
Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaren op een afgesloten, koele en droge plek.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
100% biologische cacao nibs
Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen