TS Import Sengiri daikon radijs gedroogd 100 gram
Merk
Inhoud
100 Gram
3,89
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Sengiri daikon radijs gedroogd
Daikon is een soort witte radijs in de vorm van een dunne aubergine. Om daikon langer te kunnen bewaren en dus vaker te kunnen gebruiken, wordt de radijs in kleine reepjes gesneden. Sengiri is Japans voor ‘gesneden’. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft.
Ingrediënten
gedroogde daikon-radijs
Voedingswaarde
Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Fabrikant / Distributeur
Terrasana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Daikon is een soort witte radijs in de vorm van een dunne aubergine. Om daikon langer te kunnen bewaren en dus vaker te kunnen gebruiken, wordt de radijs in kleine reepjes gesneden. Sengiri is Japans voor ‘gesneden’. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft.
Ingrediënten
gedroogde daikon-radijs
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 1096 | kJ |
Energie(kcal) | 260 | kcal |
Eiwit totaal | 11,0 | g |
Koolhydraten totaal | 63,0 | g |
Suikers | 23,0 | g |
Vet totaal | 0,0 | g |
Vet verzadigd | 0,0 | g |
Voedingsvezel | 18,0 | g |
Natrium | 100 | mg |
Zout | 0,3 | g |
Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Fabrikant / Distributeur
Terrasana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
gedroogde daikon-radijs
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen