Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Zuurdesem spelt
Primeal Zuurdesem spelt

Ingrediënten
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. * 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1519 kJ / 358 kcal
Vet 1,9 gram
- waarvan verzadigd 0,3 gram
Koolhydraten 73,8 gram
- waarvan suikers 21,8 gram
Vezels 4,1 gram
Eiwitten 9,5 gram
Zout 0,01 gram


Gebruik
Met de hand:
1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev"epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.

Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)

Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats. Sluit de zak na openen goed af en bewaar het op een koele, droge plaats.

Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk

Land van herkomst
EU
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. * 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw
Met de hand: 1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev"epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°). 2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen. 3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek. 4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen. 5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur. 5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten. Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPrimeal Zuurdesem spelt 100 gram
Jouw waardering

Inspiratie

  1. image
    Traay Bloemenhoning vloeibaar 900 gram 900 Gram Honing is een product van de natuur uit het gebied van zon en bloemen.
    12,69
    900 Gram
  2. image
    A Vogel Bambu koffie bio 200 gram 200 Gram Bambu koffie van A.Vogel is een 100% natuurlijke koffievervanger, bevat geen cafeine en beinvloedt de slaap niet.
    7,99
    200 Gram
  3. image
    De Rit Chocoreale hagelslag mix bio 225 gram 225 Gram Chocoreale Hagelslag mix
    4,79
    225 Gram