Primeal Zuurdesem spelt 100 gram
Merk
Inhoud
100 Gram
3,09
Niet op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Zuurdesem spelt
Primeal Zuurdesem spelt
Ingrediënten
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. * 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Met de hand:
1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev"epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats. Sluit de zak na openen goed af en bewaar het op een koele, droge plaats.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Primeal Zuurdesem spelt
Ingrediënten
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. * 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1519 kJ / 358 kcal |
Vet | 1,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 73,8 gram |
- waarvan suikers | 21,8 gram |
Vezels | 4,1 gram |
Eiwitten | 9,5 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Met de hand:
1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev"epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats. Sluit de zak na openen goed af en bewaar het op een koele, droge plaats.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
* 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw
Met de hand:
1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev"epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen