Primeal Pizzameel speciaal bio 1 kilogram
Merk
Inhoud
1 Kilogram
3,75
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Pizzameel speciaal bio
Primeal Pizzameel speciaal bio
Ingrediënten
TARWEmeel* manitoba. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereidingswijze: Recept om met de hand te maken: 1. Meng 500g speciaal pizza meel in een slakom met 350ml lauwwarm water (25°C) + 21 g Biologische zuurdesem van Priméal + 10 g zout (1 cc). 2. Laat een tijdje rusten om het meel te bevochtigen en kneed met de hand (of in een kneedmachine) gedurende ongeveer 5 minuten.
3. Laat 1h30-2h00 rusten met gesloten deksel op kamertemperatuur (22°C). 4. Het deeg uitrollen, garneren en bakken in de oven st. 7-8 (210°-240°C) gedurende ongeveer 30 min. Ook makkelijk te realiseren in een broodbakmachine.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Primeal Pizzameel speciaal bio
Ingrediënten
TARWEmeel* manitoba. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 358 kcal / 1632 kj |
Vet | 1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 76,7 gram |
- waarvan suikers | 1,7 gram |
Vezels | 3,5 gram |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 0,008 gram |
Gebruik
Bereidingswijze: Recept om met de hand te maken: 1. Meng 500g speciaal pizza meel in een slakom met 350ml lauwwarm water (25°C) + 21 g Biologische zuurdesem van Priméal + 10 g zout (1 cc). 2. Laat een tijdje rusten om het meel te bevochtigen en kneed met de hand (of in een kneedmachine) gedurende ongeveer 5 minuten.
3. Laat 1h30-2h00 rusten met gesloten deksel op kamertemperatuur (22°C). 4. Het deeg uitrollen, garneren en bakken in de oven st. 7-8 (210°-240°C) gedurende ongeveer 30 min. Ook makkelijk te realiseren in een broodbakmachine.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
TARWEmeel* manitoba.
*afkomstig van biologische landbouw.
Bereidingswijze: Recept om met de hand te maken: 1. Meng 500g speciaal pizza meel in een slakom met 350ml lauwwarm water (25°C) + 21 g Biologische zuurdesem van Priméal + 10 g zout (1 cc). 2. Laat een tijdje rusten om het meel te bevochtigen en kneed met de hand (of in een kneedmachine) gedurende ongeveer 5 minuten.
3. Laat 1h30-2h00 rusten met gesloten deksel op kamertemperatuur (22°C). 4. Het deeg uitrollen, garneren en bakken in de oven st. 7-8 (210°-240°C) gedurende ongeveer 30 min. Ook makkelijk te realiseren in een broodbakmachine.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen