Peak's So pure bean breadmix glutenvrij bio 450 gram
Merk
Inhoud
450 Gram
6,09
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
So pure bean breadmix glutenvrij bio
Peak"s So pure bean breadmix
Ingrediënten
Erwtenmeel* witte bonenmeel 16,6%* kikkererwtenmeel* bananenmeel* emulgator (zonnebloemlecithine)* maiszetmeel* psylliumvezels* verdikkingsmiddel: xanthaangom rijsmiddelen: (difosfaten, natriumcarbonaten)* zeezout *Van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereidingswijze oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom, voeg 450g mix en 30ml zonnebloemolie toe. Na 2 minuten voeg ook 15g droge of 25g verse gist toe. Meng alle grondstoffen bij elkaar in de mengkom en mix tot een stevig deeg. Verdeel het deeg in een ingevet bakblik. Laat 60 minuten rijzen op een warme plaats. Schuif het blik in het midden van een voorverwarmde oven op 220 °C en bak voor ongeveer 35-40 minuten. Haal na het bakken het brood direct uit de vorm om af te koelen.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Peak"s So pure bean breadmix
Ingrediënten
Erwtenmeel* witte bonenmeel 16,6%* kikkererwtenmeel* bananenmeel* emulgator (zonnebloemlecithine)* maiszetmeel* psylliumvezels* verdikkingsmiddel: xanthaangom rijsmiddelen: (difosfaten, natriumcarbonaten)* zeezout *Van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g: | per 30 g: |
energie | 1357 kJ/324 kcal | 407 kJ/97 kcal |
vetten | 5,2 g | 1,6 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 1,1 g | 0,3 g |
koolhydraten | 61 g | 18,3 g |
- waarvan suikers | 4,2 g | 1,3 g |
vezels | 23 g | 6,9 g |
eiwitten | 19,8 g | 5,9 g |
zout | 1,08 g | 0,32 g |
Gebruik
Bereidingswijze oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom, voeg 450g mix en 30ml zonnebloemolie toe. Na 2 minuten voeg ook 15g droge of 25g verse gist toe. Meng alle grondstoffen bij elkaar in de mengkom en mix tot een stevig deeg. Verdeel het deeg in een ingevet bakblik. Laat 60 minuten rijzen op een warme plaats. Schuif het blik in het midden van een voorverwarmde oven op 220 °C en bak voor ongeveer 35-40 minuten. Haal na het bakken het brood direct uit de vorm om af te koelen.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Erwtenmeel*
witte bonenmeel 16,6%*
kikkererwtenmeel*
bananenmeel*
emulgator (zonnebloemlecithine)*
maiszetmeel*
psylliumvezels*
verdikkingsmiddel: xanthaangom
rijsmiddelen: (difosfaten, natriumcarbonaten)*
zeezout
*Van biologische landbouw.
Bereidingswijze oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom, voeg 450g mix en 30ml zonnebloemolie toe. Na 2 minuten voeg ook 15g droge of 25g verse gist toe. Meng alle grondstoffen bij elkaar in de mengkom en mix tot een stevig deeg. Verdeel het deeg in een ingevet bakblik. Laat 60 minuten rijzen op een warme plaats. Schuif het blik in het midden van een voorverwarmde oven op 220 °C en bak voor ongeveer 35-40 minuten. Haal na het bakken het brood direct uit de vorm om af te koelen.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen