Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Red velvet mix
Peak"s Red velvet mix

Ingrediënten
Suiker, meel: (rijst, mais), zetmeel: (aardappel, mais), cacaopoeder: (magere cacaopoeder, zuurteregelaar, kalium carbonate), rijstmiddel: (di fosfaten, natriumcarbonaten), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, kleurstof: (karmijn, maltodextrine), zuurteregelaar: glucone delta lactone, verdikkingsmiddel: xanthaangom

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram      
energie 1482 kJ/350 kcal
vet 3,2 g
- waarvan verzadigd 0,7 g
- enkelvoudig onverzadigd 1,2 g
- meervoudig onverzadigd 1,2 g
koolhydraten 65,9 g
- waarvan suikers 1,2 g
voedingsvezel 3,0 g
eiwit 12,9 g 
zout <0,01 g


Gebruik
Bereiding Red Velvet Cake 8 personen
Breng de ingrediénten op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 160°C of heteluchtoven op 150°C.
Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer.
Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de Red Velvet mix hier voorzichtig doorheen.
Let op! De mix kan gaan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig emengd is. Giet het beslag in een springvorm Ø 20 cm) die is ingevet of bekleed met bakpapier. Bak de Red Velvet cake in het midden van de oven in 50-55 minuten gaar. Controleer of de cake gaar is met een houten satéprikker. Als de cake klaar is, haal hem uit de oven en laat minimaal 45 minuten afkoelen. Snijd de cake na het afkoelen horizontaal doormidden. Verdeel de helft van de roomkaasglazuur (ziezijkant verpakking op de onderste basis. Leg hierop de bovenste helft en bestrijk het oppervlak met de rest van de glazuur en laat afkoelen.

Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Suiker, meel: (rijst, mais), zetmeel: (aardappel, mais), cacaopoeder: (magere cacaopoeder, zuurteregelaar, kalium carbonate), rijstmiddel: (di fosfaten, natriumcarbonaten), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, kleurstof: (karmijn, maltodextrine), zuurteregelaar: glucone delta lactone, verdikkingsmiddel: xanthaangom
Bereiding Red Velvet Cake 8 personen Breng de ingrediénten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 160°C of heteluchtoven op 150°C. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de Red Velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan gaan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig emengd is. Giet het beslag in een springvorm Ø 20 cm) die is ingevet of bekleed met bakpapier. Bak de Red Velvet cake in het midden van de oven in 50-55 minuten gaar. Controleer of de cake gaar is met een houten satéprikker. Als de cake klaar is, haal hem uit de oven en laat minimaal 45 minuten afkoelen. Snijd de cake na het afkoelen horizontaal doormidden. Verdeel de helft van de roomkaasglazuur (ziezijkant verpakking op de onderste basis. Leg hierop de bovenste helft en bestrijk het oppervlak met de rest van de glazuur en laat afkoelen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPeak's Red velvet mix 400 gram
Jouw waardering

Inspiratie

  1. image
    Traay Bloemenhoning vloeibaar 900 gram 900 Gram Honing is een product van de natuur uit het gebied van zon en bloemen.
    12,69
    900 Gram
  2. image
    A Vogel Bambu koffie bio 200 gram 200 Gram Bambu koffie van A.Vogel is een 100% natuurlijke koffievervanger, bevat geen cafeine en beinvloedt de slaap niet.
    7,99
    200 Gram
  3. image
    De Rit Chocoreale hagelslag mix bio 225 gram 225 Gram Chocoreale Hagelslag mix
    4,79
    225 Gram