11,59
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Hiziki
Terrasana Hiziki
Ingrediënten
Gedroogd hiziki zeewier.
Voedingswaarde
Gebruik
Aanbevolen maximaal gebruik gedroogd hiziki 1 gram/dag (= 4 gram geweekt).
Aanbevolen wordt maximaal 2-3 keer per week zeewieren te gebruiken. Bereiding en gebruik strikt volgens de gebruiksvoorschriften. Gebruik als bijgerecht.
Bereiding: hiziki enkele keren goed afspoelen; weken (ca. 10 min.); uit laten lekken; weekwater weggooien; licht sauteren, evt. andere groenten toevoegen en koken in water (ca. 15 min.).
Breng op smaak met gember, knoflook, shoyu en mirin.
Hiziki is van nature rijk aan jodium, overmatig gebruik kan tot storingen van de schildklier leiden.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Terrasana Hiziki
Ingrediënten
Gedroogd hiziki zeewier.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 170 kJ / 41 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
2,6 gram 0 gram |
Vezels | 11 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 0,59 gram |
Jodium | 13,3 mg |
Gebruik
Aanbevolen maximaal gebruik gedroogd hiziki 1 gram/dag (= 4 gram geweekt).
Aanbevolen wordt maximaal 2-3 keer per week zeewieren te gebruiken. Bereiding en gebruik strikt volgens de gebruiksvoorschriften. Gebruik als bijgerecht.
Bereiding: hiziki enkele keren goed afspoelen; weken (ca. 10 min.); uit laten lekken; weekwater weggooien; licht sauteren, evt. andere groenten toevoegen en koken in water (ca. 15 min.).
Breng op smaak met gember, knoflook, shoyu en mirin.
Hiziki is van nature rijk aan jodium, overmatig gebruik kan tot storingen van de schildklier leiden.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Gedroogd hiziki zeewier.
Aanbevolen maximaal gebruik gedroogd hiziki 1 gram/dag (= 4 gram geweekt).
Aanbevolen wordt maximaal 2-3 keer per week zeewieren te gebruiken. Bereiding en gebruik strikt volgens de gebruiksvoorschriften. Gebruik als bijgerecht.
Bereiding: hiziki enkele keren goed afspoelen; weken (ca. 10 min.); uit laten lekken; weekwater weggooien; licht sauteren, evt. andere groenten toevoegen en koken in water (ca. 15 min.).
Breng op smaak met gember, knoflook, shoyu en mirin.
Hiziki is van nature rijk aan jodium, overmatig gebruik kan tot storingen van de schildklier leiden.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen