Chocolatemakers Gorilla bar 68% puur bio 80 gram
Merk
Inhoud
80 Gram
3,99
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Gorilla bar 68% puur bio
Chocolatemakers Gorilla Puur 68% bio
Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park, waar de laatste berggorilla’s leven. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen.
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Ingrediënten
Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*. Ten minste 70% cacaobestanddelen. *Biologische teelt
Voedingswaarde
Bewaren
Koel en droog bewaren tussen de 12 - 18 graden. Niet in de koelkast bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Chocolatemakers, Radarweg 32A, 1042 AA Amsterdam
Land van herkomst
Congo / Nederland
Chocolatemakers Gorilla Puur 68% bio
Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park, waar de laatste berggorilla’s leven. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen.
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Ingrediënten
Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*. Ten minste 70% cacaobestanddelen. *Biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
Energie | 2354 kJ / 562 kcal |
Vetten | 40,1 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 23,9 g |
Koolhydraten | 34,5 g |
- waarvan suikers | 29,7 g |
Vezels | 15,4 g |
Eiwitten | 8,4 g |
Zout | 0,1 g |
Bewaren
Koel en droog bewaren tussen de 12 - 18 graden. Niet in de koelkast bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Chocolatemakers, Radarweg 32A, 1042 AA Amsterdam
Land van herkomst
Congo / Nederland
Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*. Ten minste 70% cacaobestanddelen.
*Biologische teelt
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen